LEzingen van jikkie has

Vol passie en enthousiasme geeft Jikkie Has inspirerende en motiverende lezingen. 

De wetenschappelijke onderbouwde lezingen zijn nooit saai en oninteressant dankzij de dosis humor en zelfspot die Jikkie meeneemt. Deelnemers zijn achteraf altijd extreem enthousiast over haar praktische lezingen die echt een verschil kunnen maken. De volgende dag kan je namelijk al beginnen! Geïnteresseerd? Informeren kan altijd vrijblijvend.

lezingen van jikkie has

Lezing 'In 5 Stappen Naar Méér Zakelijk Zelfvertrouwen'

Wetenschappelijk inzichten zijn belangrijk, maar hoe pas je het toe in je dagelijkse leven? In deze lezing duikt Jikkie Has concreet in op het bouwen van Zakelijk Zelfvertrouwen. Door de combinatie van haar eigen verhaal en het vertalen van de wetenschappelijke inzichten in praktische handvatten weet ze op een zeer toegankelijke manier mensen in beweging te krijgen. Iedereen kan namelijk Zakelijk Zelfvertrouwen krijgen. Zelfvertrouwen is niet bepaald bij je geboorte, maar kan simpelweg ook geleerd worden. Met zelfvertrouwen op zak zal je jezelf verbazen hoeveel makkelijker het is om je ambities waar te maken. Waar wacht je op? Streef je ambities na!

lezingen

“Die gedachtes ga ik nu te lijf door nieuwe uitdagingen te zien als partijtjes tennis: de ene keer win je, maar je verliest ook wel eens een potje. Dat betekent echter niet dat je een slechte tennisser bent.”

lezingen van jikkie has

Lezing over succes

Jezelf vergelijken met anderen; het een kan een enorme wedstrijd worden met én tegen jezelf. Hoe overbrug je de kloof tussen je gewilde succes en de dagelijkse praktijk? En wat is succes eigenlijk? In deze lezing duikt spreker Jikkie Has in de wereld van succes. Met concrete tips en stappen weet Jikkie te vertellen hoe jij dichterbij succes komt.

lezingen

Meerwaarde voor deelnemers: Verbeter het niveau van zelfbewustzijn, Communiceer bewust en met mededogen, Leid met vertrouwen gecombineerd met nederigheid, Beheers hun emoties beter om kalm te blijven in uitdagende situaties, Pas mindfulness-technieken toe om stress te verminderen en de focus en productiviteit te verbeteren

Jikkie Has

contact jikkie has

De lezingen van Jikkie Has zetten je op het pad naar het bereiken van je ambities! Bouw Zakelijk Zelfvertrouwen. Informeer vandaag nog geheel vrijblijvend.